luni, 19 ianuarie 2015

...e bine sa comanzi dintr-un singur loc

Fiind din Iasi si orasul avand un flux mare de studenti straini in fiecare an, acestia vor cauta intotdeauna sa manance ceva traditional, bucatarie internationala sau bucataria specifica tarilor din care provin. Chiar de multe ori m-au intrebat colegii straini de unde pot sa faca comanda de mancare, ce restaurante le recomand.
Un lucru e cert: gusturile se discuta si cel mai bine stie fiecare ce vrea. Din acest motiv le-am recomandat serviciul de livrari Food Panda.

Food Panda reuneste ofertele mai multor restaurante, pizzerii, cofetarii si tu iti poti alege exact ce vrei. De asemenea, pentru ca livrarea o fac ei, iti poti alege mancarea din diverse parti: un fel de mancare de la X, altul de la Y si un desert de la Z.

Pentru ca e mult mai usor si mai la indemana, va recomand aplicatia pentru android. De acasa de la tine sau cand esti la cineva, poti sa intri rapid in aplicatie. Cauti locatiile partenere Food Panda din orasul tau, te uiti in meniuri si alegi ceea ce iti va potoli foamea.Inca un lucru e important de stiut: Food Panda e prezent in mai multe orase, asa ca poti manca cu ajutorul lor daca ajungi prin Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj Napoca, Constanta si Brasov.

Cand vrei sa-ti faci comanda,
Apeleaza la Food Panda!

Un comentariu:

  1. I like all the recipes and I try every of them at home, different dishes with different tastes loved by everyone.
    Eva sunflower oil

    RăspundețiȘtergere