miercuri, 6 noiembrie 2013

...sunt nelinistiti baietii destepti?

Vremea buna incepe sa enerveze cat mai multa lume in ultimul timp. Daca deja mai multi artisti si-au anulat celebrele concerte de iarna(Stefan Banica Jr., Fuego, Hrusca) pentru ca vremea e mai degraba de vara, in ultimul timp drumarii sunt suparati pe vremea de afara.



Desi sunt puse la punct toate detaliile, contractele se pare ca au fost facute foarte prost. Pentru a primi banii, trebuie sa faca si treaba, asa ca au apelat la prietenii lor ce au in mana soarta lor. Un grup de parlamentari are propusa o lege care vizeaza cumpararea de tunuri de zapada. Pentru a trece la treaba, mai intai se vor porni tunurile pe arterele principale din orase urmand tranzitia spre marginea lor. Dupa ce stratul de zapada este suficient de gros se scot din hambare si utilajele pentru deszapezire.

Gigel De'putat, unul dintre initiatorii legii a declarat urmatoarele: " Nu se putea sa stam nepasatori. Ganditi-va numai la televiziuni. Ce ar fi facut ele toata iarna fara zapada? Nu tu oameni blocati pe drumuri, nu tu blocaje in orase. Sa nu mai zicem de angajatii de la firmele de deszapezire...acum sunt platiti in functie de cate partide castiga la table. "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu