joi, 1 august 2013

...nu a plecat Chiriches de la Steaua

Sursele neoficiale spun ca dorul de nea Gigi a fost asa de puternic de l-a luat plansu pe Chiri cand a fost la "racoare " pentru a primi acordul de a pleca. In semn de respect pentru patronul echipei si pentru a-i multumi ca valiza a fost buna la vremea ei, stelistii in frunte cu Bourceanu, Tanase si Tatarusanu au cerut ca inaintea fiecarui meci sa intre in cantonament la Penitenciarul Jilava.

Se pare ca tot planul este pus la cale de Dodel, cel care este specialist in evadari, fiind ucenicul lui Mutu la nationala Romaniei. Inaintea meciului cu Dinamo se planifica o escapada nocturna in cluburile bucurestene, ocazie cu care Gigi Becali se va furisa, va dansa pe mese si cel mai important...la meci va striga: "MIAAAAAUUUUUUUUU  MIAAAAAUUUUUUUU"!!!

Totusi, pentru a nu fi dezamagit de transferul ratat in Anglia, Chiriches a primit o oferta pe care pur si simplu nu o poate refuza: FUNDas in echipa de fotbal a Penitenciarului Jilava. Patronul echipei nou infiintate nu este nimeni altul decat seful sau de la Steaua. In stafful echipei a fost adus si MM pentru a demonstra ca nu e smardoi doar cu fetele, ci poate incasa batai si de la baieti :D



Acest text este un pamflet si ne cerem scuze fata de cei de la Dinamo si Rapid, care nu sunt bagati in seama.